Trustpilot

Easy, gezond eten met je gezin!

Ken je dat gevoel? Je staat ’s ochtends op en op het moment dat je je kinderen op de crèche afzet, heb je er al een halve dagtaak op zitten. In de auto naar je werk maak je lijstjes in je hoofd wat er vanavond allemaal nog gedaan moet worde. De boodschappen, je moeder bellen, die ene vriendin nog even appen en eigenlijk moet je dochter nog nieuwe schoenen. Vaak lijkt het alsof er niet genoeg uren in de dag zitten! En dan wil je ook nog gezond eten met je gezin….

Bij SPRUIT snappen we dit (uit eigen ervaring) heel erg goed. Soms is de dag gewoon te vol om alles perfect te kunnen doen en is uitstellen niks om je voor te schamen. Die vriendin appen moet maar even wachten en die schoenen gaan nog wel een weekje mee. Maar als het op eten aankomt, snappen we dat je niet op kwaliteit wil inleveren. Het liefste ben je geen tijd kwijt aan het uitgebreid koken van de maaltijden. Maar krijgt je kindje wel alle nodige vitaminen zonder toevoegingen of nabehandelingen.

De maaltijden van SPRUIT zorgen ervoor dat je veel tijd bespaart (voetjes omhoog dus), en dat je je niet schuldig voelt over het gebrek aan een verse maaltijd. SPRUIT bereidt de lekkerste maaltijden boordevol vitaminen, zodat jij daar niet meer over na hoeft te denken. Zo sta je niet uitgebreid in de keuken, en eindeloos in de supermarkt op zoek naar nieuwe ingrediënten voor de nodige variatie. Alleen laten ontdooien en au-bain-marie of in een pannetje opwarmen, easy! En mocht je nog meer tijd willen besparen, bezorgen we de maaltijden ook nog eens aan huis. Elke maand krijg je een box met de gewenste hoeveelheid maaltijden, zodat er altijd wat klaar staat voor de drukke dagen. Als dat niet easy is…