Winkelmandje
0.00

Een vroegtijdig einde van jouw vriendenborrel

Stel je eens voor, je bent samen met je jonge gezin, en wat vrienden lekker aan het borrelen buiten de deur. Jullie hebben elkaar door jullie drukke levens al een tijdje niet gezien en er is veel om over bij te praten. Gezelligheid kent geen tijd! Het is zelfs zo gezellig dat er wordt voorgesteld om nog maar een rondje te bestellen en er wordt overlegd om ook maar meteen een hapje mee te pikken. Net op het moment dat je met je partner overlegt wat jullie van plan zijn, slaat het noodlot toe. De kleine begint onrustig te worden, hij heeft honger. Nog geen ogenblikken later begint hij huilen. Helaas, gezelligheid kent toch tijd, en jullie moeten aan deze leuke middag een vervroegd einde breien.

Een veel voorkomend probleem. Of je nou tussen de middag een kopje koffie aan het drinken bent met je schoonouders, of vroeg op de avond een borreltje wil doen met een goede vriendin. Er moet altijd rekening worden gehouden met je kleintje. Er moeten luiers mee, billendoekjes, een knuffelbeestje, een dekentje en een slabbetje. En als dat al niet genoeg is wordt er ook nog eens verwacht dat je zelf voor het eten van je kleintje zorgt. Voor veel ouders is het dan kiezen, zelf baby-voeding meenemen en laten opwarmen, of toch naar huis om voor je kindje een gezonde en verse maaltijd klaar maken.

Herkenbaar?? Met deze reden kwam SPRUIT met het idee om de lekkere, verse en gezonde maaltijden ook in de Horeca op de kaart te zetten. Als SPRUIT jonge ouders thuis kan ontzorgen, waarom dan niet buitenshuis? Als ”kindvriendelijke” horecazaak zou je als ouder mogen verwachten dat ze volledige service leveren. Van kinderstoel, tot speelhoek, tot babyvoeding. Dat is pas écht kindvriendelijk! Zo kan je baby ook buitenshuis volop genieten van een verse en gezonde maaltijd vol van smaak.

Qurios is een mooi voorbeeld van horeca in het leisure segment die bovenstaande dus helemaal begrepen heeft. Zij hebben een fantastisch concept voor vakantie met kinderen in eigen land. Het zijn kleinschalige vakantieparken met mooie bungalows, die allemaal sfeervol ingericht zijn. En natuurlijk alle service bieden die je je maar kunt wensen, zo ook SPRUIT voor de allerjongsten.

Wil jij weten bij welke horecagelegenheden SPRUIT nog meer verkrijgbaar is? Kijk dan verder op onze website onder het kopje voor bedrijven.