Trustpilot

Essentials voor de lekkerste babymaaltijden

Zodra je kindje aan vaste hapjes begint, kom je in de wondere wereld terecht van producten en gadgets waarmee je de lekkerste maaltijden kunt bereiden en bewaren.
Wij hebben SPRUIT’s essentials op een rijtje gezet:

Philips 4-in-1 gezonde babyvoedingmaker

Dit apparaat is echt geweldig en doet het meeste werk voor je. De groenten worden gestoomd en na het stomen kun je de kom draaien en worden de ingrediënten tot een gewenste grofheid gepureerd. Precies de grofheid die voor jouw kindje geschikt is. Het enigste wat je zelf hoeft te doen is de groenten snijden. Een kind kan de was doen!

BPA-vije ijsblokjesvorm

Nadat je de maaltijden hebt bereid kun je een BPA vrije ijsblokjesvorm gebruiken voor het bewaren van de purees. Zo kun je op elke gewenst moment verse puree uit de vriezer pakken. Elke blokje is 30 gram, de perfecte hoeveelheid voor de eerste oefenhapjes, wat je op een gegeven moment kunt uitbreiden naar een aantal blokjes per keer.StoommandjeDe groenten en eventueel andere ingrediënten kun je ook stomen met behulp van een stoommandje. Met stomen blijven de voedingsstoffen bewaard en zal je kindje de maximale voedingswaarden tijdens de maaltijd binnen krijgen. Je kunt eventueel met een blender de ingrediënten wat fijner maken.

Knijpzakjes

Voor onderweg is het praktisch om een handzaam knijpzakje te hebben zodat je kindje gemakkelijk iets kan eten, voor als zitten aan tafel niet tot de mogelijkheden behoord. Deze disposable BPA vrije zakjes zijn ideaal!

Babylepel

De Nuby Siliconen Lepel is speciaal gemaakt voor de overgang van speen naar lepel. Omdat de lepel van siliconen is buigt het mee waardoor het voeden eenvoudiger gaat. Daarnaast is het siliconen ook fijner om in te bijten met gevoelig tandvlees en doorkomende tanden.