Trustpilot

Iris’ eerste 1000 dagen

Hoe verliepen Iris’ eerste 1000 dagen met SPRUIT? Die vraag is me afgelopen maand meerdere keren gesteld. Als moeder van, inmiddels, drie kinderen weet ik als geen ander het belang van de eerste 1000 dagen in de ontwikkeling van een kind. Ze groeien van kleine foetus tot rondrennend gevaar voor zichzelf en hun omgeving. Daarnaast leggen ze in die eerste periode de basis voor hun latere eetpatroon. Kortom, dé kans om ze de rest van hun leven gevarieerd, gezond en lekker te laten eten. 

Hoe het allemaal begon…

Het besef van het belang van die eerste 1000 dagen voor de toekomst van mijn kinderen, zorgde ervoor dat ik mijn kinderen wilde opvoeden met gevarieerd, vers en smaakvol eten. Dus stond ik braaf in de keuken om verse maaltijden voor mijn, toen nog twee, kinderen te maken. Alleen de combinatie met een drukke baan en, eerlijk is eerlijk, niet altijd evenveel energie en inspiratie, zorgde ervoor dat ik ook af en toe moest terugvallen op ongekoelde potjes babyvoeding zonder smaak. Dat moest anders, vond ik uit de grond van mijn hart! 

Sindsdien…

Vanaf het moment dat ik met SPRUIT startte, heb ik louter positieve reacties uit mijn omgeving gekregen. Het dilemma van wel altijd vers en gezond willen eten, maar niet altijd tijd en inspiratie hebben, bleek een feest der herkenning. Vrijwel zonder uitzondering vonden ouders vers en smaakvol eten belangrijk. En vrijwel zonder uitzondering kampten diezelfde ouders met tijdgebrek en chronische vermoeidheid. Mijn omgeving weet inmiddels niet beter. Door SPRUIT bestaat verse babyvoeding en is het op veel plekken.

Inmiddels…

Nog dagelijks haal ik de grootste kick uit de reacties van de klanten die ik spreek. Het geeft zoveel voldoening als een ouder rechtstreeks zijn hart spreekt en zegt “Dankzij SPRUIT eet mijn kind alles.” of “Jullie zijn een geschenk uit de hemel voor onze avondroutine.”. Samen met onze klanten hebben we SPRUIT weten op te bouwen tot een serieuze speler die de traditionele babyvoedingsindustrie op zijn kop heeft gezet.

Straks….

Aansluitend bij de missie van SPRUIT, gun ik zoveel mogelijk kinderen dat ze leren wat vers en echt lekker eten is. Wat mijn werk daarin helemaal een feestje maakt, is dat ik het leven van zoveel ouders per direct net even gemakkelijker kan maken. Goed voor later én voor nu dus! 

En voor zichzelf….

Harder werkend dan ooit prijs ik ook mijzelf gelukkig dat SPRUIT bestaat. Ik heb voor mijn jongste dochter Anne (2 maanden oud) geen enkele zorg meer of mijn wens om altijd gevarieerd, vers en smaakvol te eten nog wel haalbaar is. “Als ouder heb je al genoeg zorgen, laat het eten dan vooral een feestje zijn!”, is mijn motto!