Trustpilot

Kinderservies voor de allerlekkerste maaltijden

Het eten met je kind kan een behoorlijke uitdaging zijn. Maak er daarom zelf een feestje van. Ookal vliegt het eten door de lucht, met dit kinderservies wordt het gegarandeerd een gezellige boel aan tafel!

BLOOMINGVILLE

De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Niet truttig, maar juist heel stoer! Verkrijgbaar bij bol.com.

FERM LIVING

Dit Deense merk heeft een groot assortiment aan woonaccessoires voor jong en oud. Het kan dan ook niet anders dat hun servies voor de allerkleinsten een regelrechte hit is. Verkrijgbaar bij bol.com.

LOVE MAE

Zo leuk deze stoere, maar ook schattige serviesjes! Je kleintje zal er niet snel op uitgekeken zijn, omdat de designs hip en niet leeftijdsgebonden zijn. Verkrijgbaar bij bol.com.

ZUPERZOCIAL

Zuperzozial heeft prachtig servies – van bestek tot aan kommetjes – gemaakt van bamboe en maïs. Die vormen samen supersterk bioplastic zodat jij je tafel kunt versieren met een kwalitatief hoge en duurzame tint. Het design is kleurrijk. Verkrijgbaar bij bol.com.

Het enige wat nog ontbreekt is een heerlijke gevarieerde, verse en gezonde maaltijd op dit mooie servies. Wij bieden jou dit aan! Bekijk ons menu 🙂