Trustpilot

Musthaves voor jonge moeders

Het leven van een jonge moeder is niet altijd makkelijk, dat weten wij als geen ander! Moeilijke dagen lopen uiteen van de dagen dat je je kleintje voor het eerst op de crèche achterlaat (au..), tot de dagen dat je zou willen dat ze eindelijk weer eens naar de crèche gaan. We snappen je helemaal! Speciaal voor jullie hebben wij de musthaves uitgezocht om jou op de moeilijke dagen te helpen. Zoals een persoonlijke sieraad of matching items. Benieuwd?

Fingerprint ring Vedder & Vedder

Deze ring van Vedder & Vedder zorgt ervoor dat je een stukje van je kleine áltijd bij je hebt en dat je er ondertussen nog goed uit ziet ook. Want het idee is niet alleen heel mooi, de ring zelf ook! Verkrijgbaar in verguld geel goud en zilver. Liever een ketting met de vingerafdruk van je kleintje? Het kan allemaal.

Sheet masker van MILU

De MILU sheet masker collectie biedt een oplossing voor elk moment dat je huid erom vraagt! Of gewoon wanneer je een momentje voor jezelf nodig hebt. In Zuid-Korea is de dagelijkse beauty routine niet compleet zonder deze must haves: sheet maskers. Deze instant beauty boosters voor eenmalig gebruik bevatten elk een rijk serum, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Zo maak je het meest van dat momentje voor jezelf! Geniet ervan 🙂

De Nest collectie van Lennebelle

Deze mooie collectie van Lennebelle.com is gemaakt vanuit het idee dat we vanaf dag één beginnen we met het bouwen van een nest voor ons kind, een plek vol liefde en aandacht.
We houden ervan om onze dierbaren dichtbij ons te hebben. De medaillon ketting ‘keep you close to me’ helpt daar een handje bij. Plaats een kleine foto of een persoonlijke boodschap en draag het dicht bij je hart. Maar Lennebelle heeft ook allerlei mooie armbanden/oorbellen waar je de initialen van jouw kleintjes in kan laten graveren. Een persoonlijke sieraad met een boodschap. Het is het kijken zeker waard!

Matching Nikes

Hoe leuk is dit: jij een paar super comfy nikes en je kleintje naast je met dezelfde. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos, maar bij Wehkamp vind je bijvoorbeeld deze leuke wit met blauwe nikes. Over twinning is winning gesproken..!

SPRUIT!

Op die moeilijke dagen heb je toch helemaal geen zin om ook nog alle babyhapjes in elkaar te staan draaien? Laat dat maar aan ons over. Dan heb jij wat extra tijd voor dat maskertje, dat leuke winkeltje, of online leuke schoenen uitzoeken. Wij bezorgen elke maand verse maaltijden voor je kleine, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Met de pure smaak van groenten, niks meer en niks minder.