Vers en lekker: het beste voor je kind

Jouw kind uit laten groeien en bloeien tot een allesetertje? SPRUIT helpt je hierbij.

Van baby tot foodie

Bij SPRUIT willen we zoveel mogelijk kinderen laten ervaren hoe lekker vers en gevarieerd eten is. Juist die afwisseling is belangrijk: zo krijgt je kleine spruit de juiste bouwstenen binnen voor zijn ontwikkeling en wordt zijn smaakontwikkeling gestimuleerd. Hoe meer verschillende smaken je kind proeft, hoe leuker eten wordt. En als eten leuk is, zal je kind in zijn verdere leven steeds opnieuw open staan voor nieuwe smaken. Kun jij straks gewoon een schaal escargots bestellen voor het hele gezin.  

Al onze recepten zijn ontwikkeld door ervarings- en voedingsdeskundigen en verfijnd door chefs voor het best mogelijke resultaat. Van zo’n goede en verse start heeft je kind de rest van zijn leven profijt.

SPRUIT, zo goed als zelfgemaakt.

Supervers

SPRUIT maaltijden worden vriesvers bij je thuisbezorgd. Dat betekent: direct na de bereiding ingevroren. Zo zorgen we voor een maximaal vitaminebehoud en blijven voedingsstoffen goed tot het moment van serveren.

Superlekker

Bij SPRUIT proef je de ingrediënten die erin zitten. Niet meer en niet minder. We doen niet aan nabehandelen waardoor al onze maaltijden hun natuurlijke smaak behouden. 

Supergevarieerd

Gevarieerd eten is de sleutel tot het creëren van een allesetertje. Door onze verschillende smaakcombinaties went je kindje aan zowel zoet, zout als zuur. En dat is mooi, want dan kan hij straks gewoon met de pot mee-eten.

Kijkje in de SPRUIT-keuken

Bij SPRUIT stoppen we nooit met ontwikkelen. Elke dag koken, bakken en stomen we ons suf om de lekkerste, meest voedzame en meest gevarieerde maaltijden voor jouw kinderen te bereiden. Met vlees of vega.

Van ouders, voor ouders

De clichés zijn waar: wat worden ze snel groot! Je knippert en het is tijd voor het eerste vaste hapje…. Wat? Hoe? Wanneer? Precies, dat hadden wij dus ook.

Met respectievelijk 3 en 2 kinderen weten we: een druk gezinsleven betekent weinig tijd voor het dagelijks bereiden van een verse maaltijd. Struinend door de supermarkt kwamen we erachter dat er geen gezonde, verse kindervoeding te krijgen was. Wel vonden we een schap aan potjes vol conserveringsmiddelen. Dat moest toch anders kunnen.

Goed en puur eten is voor ons enorm belangrijk. Niet alleen voor onszelf; ook voor onze kleine spruiten. Zo is SPRUIT in 2016 geboren. Hét alternatief voor zelf koken, met als missie de hele markt van babyvoeding transformeren. Verse, voedzame baby- en peutervoeding gemaakt van de beste ingrediënten, afgestemd op de behoefte van jouw kind. Zonder poespas en met liefde bereid.
Wil jij het ook proberen? Bestel dan nu een proefbox en laat je kinderen de test doen. 

Eet smakelijk!

Iris & Douwe