Winkelmandje
0.00

Over founders Iris & Douwe

De clichés zijn waar: wat worden ze snel groot! Je knippert en het is tijd voor het eerste vaste hapje…. Wat? Hoe? Wanneer? Precies, dat hadden wij dus ook.
Eenmaal struinend door de supermarkt kwamen we er achter dat er geen opties voor gezonde, verse kindervoeding waren. En dat de keuze die je hebt, alles behalve het water in je mond doet lopen. Laat staan voor jouw kleine.
En hoe zit het eigenlijk met houdbaarheidsdata die tot over ruim één jaar gaan? Dat kan alleen als er heel veel extra in zit, wat er niet in thuis hoort.
​Wij zijn liefhebber van goed en puur eten. En dat willen wij ook voor onze kleine spruiten. Maar dit is vaak lastig in combinatie met een druk leven. Het is goochelen met de tijd die je hebt. Laat staan om elke dag een verse maaltijd te bereiden.
Zo is SPRUIT in 2016 geboren. Verse, voedzame babyvoeding gemaakt van de beste ingrediënten, afgestemd op de behoefte van jouw kind. Zonder extra poespas. Om op te groeien en te bloeien tot een allesetertje. SPRUIT helpt jou hier een klein handje bij.
We hebben nu respectievelijk 3 en 2 kinderen. Al onze ervaring hebben we toe kunnen passen bij het ontwikkelen en fine tunen van onze maaltijden. Zo kunnen we inmiddels zeggen: “SPRUIT is hét alternatief voor zelf koken”

Eet SPRUITelijk!

Lieve groet,

Iris en Douwe

Onze waarden

Supervers
Direct na de bereiding vriest SPRUIT haar maaltijden in. Zo is er maximaal vitaminebehoud en blijven voedingswaarden op het állerhoogste niveau. Letterlijk verser dan vers dus.
Easy
De maaltijden worden bij jou thuisbezorgd en in een handomdraai staat er een voedzame maaltijd op tafel.
Lekker
Echte smaak! Bij SPRUIT proef je de ingrediënten die erin zitten. Niet meer en niet minder. Geen nabehandelingen voor maximaal behoud van de smaak.
Flexibel
Je zit nergens aan vast! Pauzeer, wijzig of stop wanneer jij wilt. Jij bepaalt wanneer en hoe vaak je een menu wilt ontvangen.
Gevarieerd
We brengen volop variatie aan in de menu’s en maken de lekkerste smaakcombinaties. Zo kan je kleintje de wondere wereld van smaken ontdekken. En over een paar jaar moeiteloos mee-eten met het gezin.