Winkelmandje
0.00

Onze waarden

Supervers
Direct na de bereiding vriest SPRUIT haar maaltijden in. Zo is er maximaal vitaminebehoud en blijven voedingswaarden op het állerhoogste niveau. Letterlijk verser dan vers dus.
Easy
De maaltijden worden bij jou thuisbezorgd en in een handomdraai staat er een voedzame maaltijd op tafel.
Lekker
Echte smaak! Bij SPRUIT proef je de ingrediënten die erin zitten. Niet meer en niet minder. Geen nabehandelingen voor maximaal behoud van de smaak.
Flexibel
Je zit nergens aan vast! Pauzeer, wijzig of stop wanneer jij wilt. Jij bepaalt wanneer en hoe vaak je een menu wilt ontvangen.
Gevarieerd
Onze chefs brengen volop variatie aan in de menu’s en maken de lekkerste smaakcombinaties. Zo kan je kleintje de wondere wereld van smaken ontdekken. En over een paar jaar moeiteloos mee-eten met het gezin.

Over Iris & Douwe

De clichés zijn waar: wat worden ze snel groot! Heb je eindelijk het flesje geven onder de knie, is het tijd voor het eerste vaste hapje…. Wat? Hoe? Wanneer? Precies, dat hadden wij dus ook.
Eenmaal struinend door de supermarkt kwamen we er al snel achter dat de opties voor gezonde, verse kindervoeding zeer beperkt zijn. En dat de keuze die je hebt, alles behalve het water in je mond doet lopen. Laat staan voor jouw kleine.
En hoe zit het eigenlijk met houdbaarheidsdata die tot over ruim één jaar gaan? Dat kan alleen als er heel veel extra in zit, wat er niet in thuis hoort.
​Wijzelf zijn liefhebber van goed en puur eten. En dat willen wij ook voor onze kleine spruiten. Maar dit is vaak lastig in combinatie met een druk leven. Het is goochelen met de tijd die je hebt. Laat staan om elke dag een verse maaltijd te bereiden.
Zo is SPRUIT geboren. Voedzame babyvoeding gemaakt van verse ingrediënten. Voedzaam en puur. Zonder extra poespas. Voor jouw kleine spruit. Om op te groeien en te bloeien tot een echte meneer of mevrouw. SPRUIT helpt jou hier een klein handje bij.

Eet SPRUITelijk!

Lieve groet,

Iris en Douwe