Winkelmandje
0.00

Zo flexibel als jij wil!

Zo flexibel als jij wil. Dat klinkt perfect! Heb jij het al gezien? Onze gloednieuwe site is online! Behalve heel mooi, is de nieuwe site ook nog eens super handig! Nieuw op de site is namelijk jouw eigen persoonlijke omgeving waar je je abonnement kan volledig kan aanpassen op jouw wensen. Zo houd je zelf de controle, en beslis je elke maand weer wat je in huis wil hebben. Flexibel dus! 

Waarom en wanneer?

In welke situaties dat handig is, leggen we graag even voor je uit.

Overstappen van leeftijdscategorie

Kleintjes worden groot, en snel ook. Voordat je het weet, is jouw kleintje al toe aan de volgende leeftijdscategorie. Zo krijgt je kindje altijd een maaltijd die precies is afgestemd op zijn of haar leeftijd. Jij bepaalt wanneer dat moment voor jouw kindje daar is. Bij elke leeftijdscategorie omhoog, worden de maaltijden wat grover van structuur en worden er nieuwe ingrediënten geïntroduceerd. Alleen even aanklikken in je account en klaar!

Hoeveelheid maaltijden aanpassen

Vind jij het gemak van de SPRUIT maaltijden zo fijn dat je je abonnement wil verhogen? Of heb je juist nog wat maaltijden over van de afgelopen maand? Beide is zo op te lossen en helemaal zelf te regelen. Bij SPRUIT mag je altijd je abonnement naar boven én naar beneden bijstellen. Wel zo eerlijk.

Maandbox pauzeren

Bij ons zit je niet vast aan een maaltijdbox elke maand. Ben je de volgende maand op vakantie, of heb je nog genoeg maaltijden in de vriezer liggen? Geen enkel probleem, dan kan je de maandbox altijd een maandje pauzeren. Zodra jij weer SPRUIT maaltijden kan gebruiken, leveren we ze weer. Ideaal!

Ander adres

Sta je op het punt om te verhuizen,  vergeet niet je nieuwe adres door te geven. Je bent die periode al zo druk met de verhuizing dat juist dan een SPRUIT maaltijd super uitkomt. Maar het kan ook zo zijn dat je eenmalig een keertje op de leverdag niet thuis bent, dan laat je jouw SPRUIT-box door PostNL toch bij je ouders bezorgen? Of, helemaal handig, op vakantie in Nederland? Regel dat er vriesruimte is en wij komen die maand op je vakantieadres bezorgen! 

Flexibel to the max! Neem snel een kijkje in jouw persoonlijke omgeving.